Branzeturi

Branza de vaci este o sursa importanta de proteine usor asimilabile, calciu, fosfor, vitamine din complexul B. Branza de vaci grasa e mai bine sa fie folosita in stare naturala, cea degresata -pentru budinci etc.

Branza de vaci exercita efect lipotrop si se utilizeaza pe larg in maladiile ficatului, si ale sistemului cardiovascular, in obezitate, diabet zaharat, stare dupa combustii si fracturi ale oaselor precum si in multe alte boli. Branza de vaci cu aciditate mica poate fi obtinuta nemijlocit la blocul alimentar.

Brinza tip Mozarella

DetailGrasime mini: 48% SU
Substanta proteica min: 34%
A se pastra la temperatura 4-8C

Avem multe produse , toate bune, si incercam sa aducem altele noi. Asta pentru ca cei care consuma zilnic produsele Lactoha sa aiba de unde alege, din varietatea bunatatilor facute de priceputii gospodari din locurile Brasovului. Branza tip Mozzarella! min. 40% gr/s.u. valoare energetica: 1000kJ / 200 kcal temperatura de pastrare: 2 - 8 °C forma de ambalare vid

Dupa o reteta clasica italiana, dintr-un lapte proaspat, cu un continut de grasime moderat! Asadar pana la urmatoarea intalnire cu o alta surpriza de la Lactoha – incercati noua noastra tip Mozzarella fabricata de Lactoha!

 

Brinza proaspata de vaca

Grasime minim: 48% SU
Substanta proteica min: 34%
A se pastra la temperatura 4-8C

Branza CEDAR

DetailGrasime minim: 48% SU
Substanta proteica min: 34%
A se pastra la temperatura 4-8C

Telemea

DetailGrasime minim: 48% SU
Substanta proteica min: 34%
A se pastra la temperatura 4-8C

Cascaval

DetailGrasime minim: 48% SU
Substanta proteica min: 34%
A se pastra la temperatura 4-8C

Ambalat in vid

Cascaval afumat

DetailGrasime minim: 48% SU
Substanta proteica min: 34%
A se pastra la temperatura 4-8C

Branzeturi | Lapte consum | Smantana