Smântâna

Smântâna calitativa are culoarea alba sau putin galbuie, gust acidolactic, fara cheaguri sau grauncioare, ceea ce se stabileste la amestecarea ei cu apa calda. Smântâna necalitativa are gust acid sau acidoacetic, miros de putrefactie sau mucegai, consistenta spumoasa sau asemanatoare cu brânza.

Smântâna la galeata de 1000ml

Detail Produs tradiţional si gustos obţinut din lapte pasteurizat de vacă
Grăsime minimă 25%
A se păstra la temperatura de 4C
Controlat sanitar veterinar

Smântâna la pahar

Produs tradiţional si gustos obţinut din lapte pasteurizat de vacă
Grăsime minimă 25%
A se păstra la temperatura de 4C
Controlat sanitar veterinar

Smântâna se prezintă în 2 tipuri de ambalaje:

-la galeata de 1000 ml

smantana galeata
-la pahar de 180 g grasime 25% Detail

Branzeturi | Lapte consum | Smantana